Wednesday, 5 October 2011

Lagu Berdua Bersatu Kump. Forteen

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Lama jugak kak long tak update blog kan, agak sibuk sikit..terima kasih Abang Khairul kerana perasan yang kak long lama tak update, prihatin abang khairul dengan kawan2 bloggernye ni...

Hari ni kak long nak kongsi video lagu BERDUA BERSATU dari kumpulan baru FORTEEN..

Mungkin ramai yang dah dengar & tahu tentang lagu kumpulan ni tapi saje kak long nak upload kat blog kak long ni..

Semoga terhibur...



Lirik :

Kenapa cinta kita
Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu

Atau mungkin kau dan aku
Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu

Seringkaliku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapiku tidak mahu
Cinta selain darimu

Jika denganmu salah
Kutak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah kutercalar
Walau dilanda badai
Kusanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu

Jika denganmu kabur
Kutak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Kusanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu

 Best jugak lagu ni..kak long ingat KRU yang nyanyi rupanya kumpulan baru "Forteen" tapi lagu ni memang KRU yang buat kalau tak salah kak long...

5 comments:

khairul said...

yeayy Kak Long dh kembali..TQ tolong promote

awie958 said...

Fuhh best laguni yer....tiap2 pagi dengor

Kak Long said...

abg khairul : hehe,terima kasih abg khairul..u r welcome, mesti promote blog abg khairul sbb byk entry menarik & best..mesti rmai nak jenguk dan mengenali abg khairul

awie958 : amboi syg, perli ayg ye..ye, mmg tiap2 pg ayg pasang lagu ni kt cc kita..maaf la, nnti ayg pelbagaikan lagu ye syg..

MakNgah said...

sedap lagu ni.

tp video klip alahai ntahapaapantah. maybe jimat duit

Kak Long said...

mak ngah : mungkin kot nak jimat duit..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...