Thursday, 8 September 2011

Pertunangan Nurul Huda Binti Abdul Rohim & Ahmad Zawawi Bin Japilos (3 Jun 2011)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

Hari ni baru tergerak di hati kak long untuk membuat post yang pertama sedangkan blog kak long ni dah ada sejak April 2011..nak buat macam mana, kak long ni bukan pandai nak berblog tapi teringin nak ada blog sendiri, jadi tunang kak long la yang tolong buat blog untuk kak long..

Hari ni kak long nak tunjuk gambar majlis pertunangan kak long dengan Ahmad Zawawi..walaupun dah 3 bulan kami bertunang, dah basi orang kata tapi kak long teringin nak mengabadikannya di ruangan ini..Jom saksikan majlis kami yang simple ini...

Bakal emak mertua menyarungkan cincin 

                                                                 Bekas cincin tunang


Bersama adik no. 2 (Nadia)

Bersama As (kawan), emak dan adik bongsu (Danial)

Asmidar Marziha (Kawan sekolah merangkap jurusolek kak long)

Kak Long @ Nurul Huda

Hantaran dari pihak Ahmad Zawawi (Tema Hijau)

Hantaran dari pihak Kak Long (Tema Biru)

                                  Bersama adik bongsu, sepupu2, anak2 saudara dan anak2 jiran


Rombongan pihak Ahmad Zawawi

Rombongan pihak Ahmad Zawawi

Ahmad Zawawi & Nurul Huda



Semoga jodoh kita berkekalan dan berakhir dengan ikatan pernikahan

1 comment:

cinonex coreyan said...

tahniah2..mcm kenal je lelaki tu..
blogger awie958 eak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...