Tuesday, 20 September 2011

Tengok Wayang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua...

Malam semalam, kak long, tunang & adik2 kak long pergi menonton wayang cerita Raya Tak Jadi...
Memang best dan kelakar cerita ni, kami semua asyik gelak je sepanjang tayangan filem ni..
Gandingan Saiful Apek dan Johan memang serasi dan menjadi..


Tahniah dan syabas kepada pengarah, penulis skrip, penerbit, krew2 dan pelakon2nya..
Filem yang amat sesuai untuk tontonan seisi keluarga...

Ramai juga yang datang menonton bersama keluarga dan semuanya menunjukkan muka berpuas hati sampaikan masa penjaga wayang buka pintu keluar menandakan saat2 terakhir filem nak tamat, semua penonton yang ada dalam panggung termasuk kami tidak bangun untuk beredar tapi menunggu kalau2 ada lagi jalan ceritanya...

Tiket "Raya Tak Jadi"

Kak long & adik tengah beratur nak beli popcorn

adik2 Kak long (Danial & Nadia)

Kak long dan tunang

8 comments:

awie958 said...

Wahh bestnya baca entry terbaru ni

Kak Long said...

terima kasih..tapi tak sehebat entry di Portal Batu Kurau Kini(^_^)

shida'R said...

wahhh semua pakat tgk nih..xleh jadi shida kene tgk gak hehee :D

Siti Mariyam said...

wah2...dh cm sunway TGV jer...hehe...best ke????
cm meriah je k.long n family

Wahyu said...

menarik2 tapi tak sempat nak pi tengok.. esok mlmlah pi layan sat.. tq 4 info..

Kak Long said...

Shida'R : tgklah shida,mmg puas hati..

Siti Mariyam : sunway TGV lg besar yam..big cinema Taiping sentral ni kecik je yam tapi boleh la,besar dah bg kak long

Wahyu : u r welcome..tgk jgn x tgk..insyaALLAH akan rs terhibur

Wahyu said...

Xjadi pi tengoklah mlm ni, hari ini balik lewat jln jem.. haha.. astrofirst pun ok gak he..

Kak Long said...

Wahyu : best la ada Astro..kak long x de Astro,tu bila teringin,tgk jugak kt wayang atau mtk tunang download kt internet..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...